Gustoase si sanatoase
Spanacul congelat il punem in apa clocotita, pentru 2-3 minute, il scurgem de apa si il tocam marunt. Batem ouale ca pentru omleta, cu iaurtul si uleiul. Adaugam faina pe care am amestecat-o bine inainte, cu praful de copt, mai adaugam branza taiata cuburi mici, sarea si spanacul. Ungem formele de briose cu ulei sau unt si turnam amestecul la 3/4 din forma. Peste aluatul din forme, adaugam putin chimion. Se coc 25 de minute si apoi lasam formele la racit, inainte de a scoate briosele.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii