Se curata ciupercile, se spala in cateva jeturi de apa si se taie feliute subtiri. Ceapa se curata si se spala bine, apoi se taie marunt. Ciupercile s
Se curata ciupercile, se spala in cateva jeturi de apa si se taie feliute subtiri. Ceapa se curata si se spala bine, apoi se taie marunt. Ciupercile se calesc intr-o tigaie cu ulei incins, impreuna cu ceapa tocata marunt. Dupa ce s-au calit, se lasa sa se raceasca. Spanacul se curata si se clateste in jet de apa rece, apoi se pune la fiert in apa cu putina sare, timp de 10-15 minute. Dupa ce s-a oparit, spanacul se caleste cu ceapa si usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta. Se taie chiflele, se scoate miezul, se stropesc cu unt topit in interior, se adauga compozitia de ciuperci si spanacul si se pun la cuptor sa se rumeneasca. Intre timp, se prajesc ouale ochiuri si se pun in fiecare chifla iar pe deasupra se orneaza cu cascaval ras.
Alte retete:
Chiftelute
Ciuperci la cuptor
Gogosi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaStiu ca o sa imi spuneti huoo, dar.... dar....este diabetic de dulce, muult prea dulce pentru gustul meu! Totusi este o...
Prajitura Snickers
Comentarii