Curatam doi castraveti si ii taiem rondele potrivite ca grosime. Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu branza, taiata cub amestec omogen. Se curata c
Curatam doi castraveti si ii taiem rondele potrivite ca
grosime.
Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu branza, taiata cub amestec omogen.
Se curata ceapa si se taie solzisori. Patrunjelul si menta se spala si se scurg bine. Se amesteca apoi cu compozitia preparata anterior si se mixeaza pana se omogenizeaza.
Se bat albusurile spuma tare, adaugand de la inceput un
varf de cutit de sare. Apoi, cu ajutorul unei linguri de lemn, se incorporeaza usor in pasta de castraveti si branza.
Se tapeteaza un castron de salata cu o folie subtire de plastic, se acopera cu rondele subtiri de castraveti si se toarna pasta. Cu cateva minute inainte de servire, compozitia se rastoarna pe un platou si se indeparteaza folia de plastic.
Alte retete
Rulada de spanac
Salata pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa
Comentarii