Ceapa, sunca si ciupercutele se toc marunt si se rumenesc. Intre timp taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Fructul trebuie sa fie bine c
Ceapa, sunca si ciupercutele se toc marunt si se rumenesc.
Intre timp taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Fructul trebuie sa fie bine copt ca se se poata taia cu usurinta.
Apoi, scoatem carnea fructului cu o lingurita si o adaugam amestecului de mai sus. Adaugati si putina lamaie ca sa nu se oxideze fructul.
Dupa ce am amestecat bine, trebuie sa umpleti fructul cu aceasta compozitie. Se presara pe deasupra branza parmesano si oregano si se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!
Reteta aperitiv cu avocado a fost propusa de newchef pe forum culinar.ro
Alte retete cu avocado gasiti aici:
Salata de avocado cu somon,
Salata de cartofi cu avocado,
Avocado umplut cu ton
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii