Ajutorul tau zilnic este culinar.ro. Incearca aceasta reteta de tarta si multe alte tarte din categoria aperitive. Pentru a fi pe placul invitatilor iti recomandam sa faci si o tarta cu fructe.
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele apoi se da coca la rece pentru 30 min. Pentru umplutura: se pune la calit intr-o cratita antiaderenta sunculita taiata fin. Peste punem carnea tocata si ceapa taiata fin. Nu e nevoie de ulei pentru ca a lasat carnea putin suc. Se pun apoi ciupercile si se caleste totul 10 min. La final am condimentat cu sare si piper si am pus amestecul la racit. Am aranjat aluatul in forma de tarta (cu diam. de 26 cm) unsa si tapetata cu faina. Se pune apoi tava cu aluatul la copt 8-10 min la 175 grade. Intre timp se amesteca ouale cu cascavalul razuit si smantana dulce. Dupa aceea se pune peste foaie compozitia de carne, deja rece. Ungem cu ou si dupa 45 de minute avem tarta numai buna de servit
Pofta buna! Reteta Tarta cu carne tocata si ciuperci a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro Alte retete de tarte sarate gasiti aici: Tarta cu sunca si zucchini, Tarta cu dovlecei si branza de capra, Tarta cu ciuperci si sunca
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii