Strudelul tirolez, adica cu sunca, cascaval si ciuperci serveste si ca gustare, dar si ca aperitiv delicios. Se taie sunca si cascavalul feliute. Se intinde foietajul in tava in care in prealabil se pune hartie de copt.
Se taie sunca si cascavalul feliute. Se intinde foietajul in tava in care in prealabil se pune hartie de copt. Se formeaza un strat suprapus de sunca pe toata lungimea strudelului se lasa liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se fromeaza al doilea strat de cascaval si al treilea strat de ciuperci. Se ruleaza cu atentie foietajul, se apasa bine pe margini ca sa nu iasa compozitia si se unge cu oul batut pe deasupra. Se baga la cuptorul incins la 180 °C pt 35-40 minute.
Strudelul Tirolez cu sunca si ciuperci se taie feli si se serveste cald.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii