Rulouri cu ciuperci si usturoi verde

Rulouri cu ciuperci si usturoi verde este o reteta de aperitive cu totul deosebite. Rulourile moi cu aroma ciupercilor si a usturoiului sunt un aperitiv delicios.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu ciuperci si usturoi verde

Ingrediente

  • * 400 g aluat foietaj
  • * 500 g ciuperci
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * ulei de masline
  • * un ou
  • * sare
  • piper

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei.
Ciupercile se curata, se spala si se calesc in ulei de masline.
Usturoiul verde se spala si se taie marunt,se amesteca cu ciupercile, apoi condimentam cu sare si piper.
Pe masa de lucru intindem aluatul de foietaj punem compozitia de ciuperci si usturoi apoi rulam usor.
Din ruloul obtinut taiem felii pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem rulourile cu oul batut si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25- 30 minute.
Pofta buna!

Cu ajutorul functiilor"REHEAT" si "KEEP WARM" se pot pastra rulourile calde sau se pot incalzi atunci cand
vrei sa le servesti.




Rulourile aperitiv cu ciuperci si usturoi se servesc atat reci cat si calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
1
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Coronita aperitiv cu carne si legume
2
Aperitive cu carne

Coronita aperitiv cu carne si legume

Coronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....

Coronita aperitiv cu carne si legume
Ciorba cu coasta afumata
3
Borsuri

Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)

Ciorba cu coasta afumata
Rosii cherry la borcan
4
Conserve de iarna

Rosii cherry la borcan

Pentru ca in mica gradina pe care o avem, sunt multe astfel de rosii, mi-am dorit ca sa le pot folosi si iarna asa ca le-am...

Rosii cherry la borcan
Nectar de caise
5
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Parteneri
Clatite din aluat de negresa
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia