Pateurile cu ciuperci se prepara rapid si pot fi servite ca si gustari, aperitive, dar pot fi puse cu succes la pachet!
Se caleste ceapa pana se inmoaie. Se spala ciupercile, se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se prajesc inca 3min. Se pune smantana, verdeata tocata marunt, sare si piper. Se omogenizeaza si se mai lasa pe foc 1 min.
Se taie foaia de foietaj in 2. Se pune cate 1/2 din compozitie pe fiecare parte si se ruleaza strans dar cu grija sa nu se rupa foietajul.
Se taie felii rulourile si se pun in tava.
Se ung cu galbenus de ou.
Se coc la 180ºC- 20min. pana se rumenesc frumos deasupra.
Pateurile cu ciuperci pot fi servite atat reci cat si calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii