Clatitele cu ciuperci si smantana sunt aperitive delicioase si consistente. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii sau se scurg de lichid si se taie felii.
Clatitele cu ciuperci si smantana sunt aperitive delicioase si consistente. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii (daca sunt ciuperci proaspete) sau se scurg de lichid si se taie felii (conserva). Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Din faina, lapte, oua si ulei se prepara 10 clatite. in untul infierbantat se inabusa ceapa si ciuperci, apoi se adauga vin, marar si sare. Se umplu foile de clatite si se ruleaza, introducand capetele inauntru pentru a nu iesi umplutura. Se introduc 5 minute la cuptor.
Clatitele cu ciuperci si smantana se servesc calde, cu smantana deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii