Ciupercile umplute cu marar sunt absolut delicioase. Ciupercile la cuptor cu marar se pot servi in perioada postului fiind un aperitiv potrivit.
Se curata si se spala ciupercile (pastram coditele).
Curatam, spalam si tocam ceapa si mararul.
Tocam 2-3 ciuperci si coditele.
Intr-o tigaie punem la incins uleiul, adaugam ceapa si lasam sa se caleasca. Apoi adaugam ciupercile tocate, sare si piper. Lasam 10-15 minute sa se inmoaie ciupercile, apoi adaugam mararul tocat si asteptam sa se raceasca putin.
Tapetam cu hartie de copt o tava si punem ciupercile. Le umplem cu compozitia din tigaie si dam la cuptor (incalzit in prealabil) pentru aproximativ 20 minute.
Cu ajutorul butonului "REHEAT" le puteti reincalzi, iar cu ajutorul butonului de coacere pe puteti prepara.
Servim ciupercile umplute cu marar ca aperitiv de post.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii