Ciuperci umplute Toci ceapa si coditele de la ciuperci, razi morcovul pe razatoarea mica. Carnea o dai prin masina de tocat /robot. Ceapa se pune la
Toci ceapa si coditele de la ciuperci, razi morcovul pe razatoarea mica. Carnea o dai prin masina de tocat /robot. Ceapa se pune la calit cu morcovul, coditele de ciuperci si carnea tocata. Se lasa pana se albeste carnea. Se adauga pasta de tomate si verdeata. Se mai lasa 10 min, apoi se lasa la racit. Dupa racire se amesteca compozitia cu un ou batut(ca sa se lege). Umpli fiecare palarie de ciuperca, apoi presari cascaval ras. Pui ciupercile astfel umplute intr-o tava cu foarte putina apa(100 ml/50 ml) stropesti totul cu ulei si lasi la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna! Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro Alte retete cu ciuperci gasiti aici: Chiftele de ciuperci, Clatite cu ciuperci, Ciuperci umplute cu spanac Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii