O gustare absolut delicioasa, un aperitiv ce se prepara simplu si rapid, ce poate fi pregatit pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.
O gustare absolut delicioasa ce o puteti pregati pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.
Intai trebuie sa cureti ciupercile de codite si le pui la cuptor putin, intr-o tava unsa cu unt, pana se inmoaie si isi lasa putina zeama.
Razi cascavalul (pe razatoarea mare) si il amesteci cu ceapa verde taiata marunt si cu verdeata. Dupa ce ai scurs ciupercutele de zeama, le umpli cu compozitia de cascaval si verdeata. Pe deasupra presari feliute subtiri de sunca si o felie de rosie pe fiecare ciuperca.
Ciupercile umplute le mai pui la cuptor 15-20 de minute, pana se topeste cascavalul.
Cand s-au rumenit frumos se scot pe o farfurie, se orneaza cu putina verdeata si sunt numai bune de servit.
Pofta buna!
Ciupercile cu cascaval Delaco Sofia si sunca se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii