Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca

O gustare absolut delicioasa, un aperitiv ce se prepara simplu si rapid, ce poate fi pregatit pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca

Ingrediente

  • • 8 ciuperci portobello mari
  • • 4 felii de sunca
  • • un cubulet de unt
  • • cascaval Delaco Sofia 160 g
  • • 2 fire de ceapa verde
  • • o lingură de verdeata tocata
  • • o rosie

Mod de preparare

O gustare absolut delicioasa ce o puteti pregati pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.

Intai trebuie sa cureti ciupercile de codite si le pui la cuptor putin, intr-o tava unsa cu unt, pana se inmoaie si isi lasa putina zeama.

Razi cascavalul (pe razatoarea mare) si il amesteci cu ceapa verde taiata marunt si cu verdeata. Dupa ce ai scurs ciupercutele de zeama, le umpli cu compozitia de  cascaval si verdeata. Pe deasupra presari feliute subtiri de sunca si o felie de rosie pe fiecare ciuperca.

Ciupercile umplute le mai pui la cuptor 15-20 de minute, pana se topeste cascavalul.

Cand s-au rumenit frumos se scot pe o farfurie, se orneaza cu putina verdeata si sunt numai bune de servit.

Pofta buna!


Ciupercile cu cascaval Delaco Sofia si sunca se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort diplomat

Tort diplomat

Tort diplomat
Cozonac fara framantare

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Cozonac fara framantare
Indiene cu piersici si mascarpone

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Indiene cu piersici si mascarpone
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Limba de vita pane
2
Mancaruri cu carne

Limba de vita pane

Pentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...

Limba de vita pane
Sos de mustar cu miere
3
Sosuri pentru mancaruri cu peste

Sos de mustar cu miere

Sosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.

Sos de mustar cu miere
Cozonac cu stafide si nuca de cocos
4
Cozonac

Cozonac cu stafide si nuca de cocos

Retete de iarna

Cozonac cu stafide si nuca de cocos
Sos de mere cu smantana
5
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Parteneri
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor