Ciupercile pane cu branza sunt un aperitiv gustos, simplu de pregatit. Branza adaugata fata de reteta clasica de ciuperci pane face acest aperitiv potrivit pentru orice ocazie festiva.
1. Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita, se spala sub jet de apa rece, se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper.
2. se amesteca crema de branza cu cascavalul ras, mararul tocat fin(eu nu am avut!), se condimenteaza si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua, indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si in final, prin pemet.
3. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin se indeparteaza scobitorile. Se servesc pe platouri decorate cu salata verde. Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.
Pofta buna!
Functiile aparatului de gătit Philips Multicooker care ma intriga:
1.Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
2.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Ciupercile pane cu branza se servesc ca aperitive reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii