Pentru ciuperci cu sos de lamaie ciupercile se spala, se curata, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul si mararul se spala, se curata si se toaca marunt.
Pentru ciuperci cu sos de lamaie ciupercile se spala, se curata, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul si mararul se spala, se curata si se toaca marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie felii. Sarea de lamaie se dizolva in putina apa. Ceapa se inabusa in ulei si 50 ml de apa, se adauga ciupercile, piperul, sarea de lamaie, mararul, jumatate de legatura de patrunjel, cuburile Maggi, sare si 1 l de apa. Se continua fierberea cca 1 ora. Spre sfarsitul fierberii, se adauga la ciulama de ciuperci vinul.
Ciupercile cu sos de lamaie se servesc rece, cu felii de lamaie deasupra; se presara restul de patrunjel verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii