Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, pi
Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, piper dupa gust si putina boia pentru culoare(facultativ). Se omogenizeaza toate si cu o lingura obisnuita se ia din compozitie si se pun gramajoare in uleiul incins. Se aplatizeaza usor cu lingura pentru o prajire uniforma, apoi se intorc pe cealalta parte. Se pot folosi si ciuperci din conserva, dar acestea nu se mai fierb. Usor,gustos si consistent!
Se servesc cu piure de cartofi sau cartofi prajiti si sos de rosii. Pofta buna! Reteta Chiftele de ciuperci a fost propusa de Candy pe forum culinar.ro Alte retete cu ciuperci gasiti aici: Aperitiv Princess , Ciuperci umplute , Oua umplute cu ciuperci .
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii