Checul de ciuperci si verdeata este o reteta de aperitiv rapid, delicios si simplu de pregatit. Checul este un aperitiv festiv delicios, potrivit pentru orice sarbatoare.
Se curata ceapa, se spala si se caleste in ulei.
Se scurg ciupercile de zeama si se adauga peste ceapa si
se lasa la racit.Se bat ouale si se adauga peste compozitie.
Se adauga faina, verdeturile taiate marunt, piperul macinat, delikatul de legume si se amesteca bine pana cand compozitia se omogenizeaza.
Se pune compozitia in doua tavi unse cu putin ulei si tapetate cu hartie de copt.
Se introduce in cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute.
Pofta buna !
Dupa ce s-a racit checul cu ciuperci si verdeata se taie felii si se serveste ca aperitiv !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii