Se calesc in ulei ceapa si ciupercile. Se pun condimentele, verdeata. Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza galbenusurile, faina si albusuril
Se calesc in ulei ceapa si ciupercile.
Se pun condimentele, verdeata.
Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza galbenusurile, faina si albusurile batute spuma.
Se coace in tavi de cozonac tapetate cu faina si ulei.
Pofta buna!
Reteta Chec cu ciuperci a fost propusa de Denisa pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu ciuperci gasiti aici:
Chiftele de ciuperci,
Clatite cu ciuperci,
Ciuperci umplute cu spanac
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii