Se prajesc intr-o tigaie non-aderenta ciupercile, usturoiul si ceapa verde timp de 5 minute. Se adauga amestecand praful de curry, coaja si sucul d
Se prajesc intr-o tigaie non-aderenta
ciupercile, usturoiul si ceapa verde timp de 5 minute.
Se adauga amestecand praful de curry, coaja si sucul de lamaie si se mai lasa pe foc 2 minute pana cand amestecul devine uscat.
Se pune intr-o farfurie si se lasa la racit
Intr-un bol se fac e nautul piure. Lasam cateva boabe intregi. Adaugam amestecul de ciuperci, apoi pesmetul se amesteca si se formeaza patru burgeri.
Se prajesc in restul de ulei 3-4 min pe fiecare parte.
Amestecam iaurtul cu chimionul.
Asezam cateo jumatate de chifla pe fiecare farfurie apoi se unge cu iaurt.
Asezam deasupra burgerii, cateva felii de rosii si cateva frunze de rucola.
Alte retete culinare
Clatite
Gogosi
Spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii