Bruschetele cu ciuperci si branza constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. In plus, nici cei mofturosi din fire nu ar spune nu unui astfel de aperitiv.
Bruschetele cu ciuperci si branza constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. In plus, nici cei mofturosi din fire nu ar spune nu unui astfel de aperitiv.
Se preparare dressingul din: ulei, sare, piper, cimbru si usturoi tocat marunt. Bagheta se taie in 12 felii subtiri. Se ung feliile de paine cu dressingul obtinut. Peste acestea se adauga branza (circa 20-30 de grame de branza degresata).
Legumele se spala, se taie marunt (am taiat ciupercile in felii mici, pentru ca ciupercile erau destul de mici). Legumele se amesteca si se pun peste feliile de paine. Se dau deoparte si se incalzeste cuptorul. Se bag bruschetele in cuptor, temperatura nu trebuie sa fie ridicata, focul va fi mediu. Vor sta cam 30 de minute in cuptor. Si se servesc reci.
Bruschetele cu ciuperci si branza se serversc reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii