Este o reteta de pizza originala, se face rapid si este gustoasa si satioasa!
Se face un aluat din faina amestecat cu putina drojdie si apa calda. Se lasa deoparte la dospit. Se pune intr-o tigaie lingura de ulei de masline cu carnea de pui/vita, sare, semintele si boia. Se amesteca constant cu o lingura de lemn pana compozitia devine aurie.
Sunt tocate legumele, ardeiul gras, ceapa si se pun pe un platou pentru servit.
Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu carnea din tigaie. Se inchide focul si se pune pasta de tomate peste compozitie.
Aluatul se lucreaza, se fac cateva turte si compozitia peste ele,asezandu-se peste turte.
Optional, se poate adauga orice altceva peste carne, branza, masline taiate, ardei copti, cascaval razuit sau parmezan.
Eu am adaugat salata verde asezonata cu uleiul de masline si seminte de susan.
Se baga la cuptor pentru 10 minute, la foc mediu. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii