Turtele cu sunca si salvie sunt aperitive cu carne simple si delicioase. Se amesteca cartofii, ceapa, sunca, salvia, 2 linguri de ou batut si se asezoneaza.
Turtele cu sunca si salvie sunt aperitive cu carne simple si delicioase. Se amesteca cartofii, ceapa, sunca, salvia, 2 linguri de ou batut si se asezoneaza. Se imparte amestecul in 8 si se formeaza turte. Se amesteca pesmetul cu parmezanul. Se presara fiecare turta cu faina, se cufunda in oul fatut si se da prin amestecul de pesmet. Se prajesc la foc potrivit, pana ce capata o culoare brunaurie.
Turtele cu sunca si salvie se servesc fierbinti cu salata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii