Tartinele cu carne si ciuperci sunt aperitive delicioase si consistente. Tartinele sunt delicioase cu ciuperci de padure.
Tartinele cu carne si ciuperci sunt aperitive delicioase si consistente. Se calesc ingredientele pentru compozitie intr-o lingura de ulei, la foc mic cca. 15 minute. Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se imparte in parti egale de marimea unein nuci mai mari. Se ung formele de tarte cu ulei si se muleaza aluatul in interiorul lor. Se umple toate formele cu compozitia de carne si se decoreaza cu felii de rosii, masline si cascaval ras. Se pun formele in cuptorul incins si se lasa 30 de minute, pana se rumenesc.
Tartinele cu carne si ciuperci se por servi calde sau reci, decorate cu salata verde si ketchup.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii