Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu sc
Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori. Se dau rulourile prin faina, ou batut si apoi prin susan si se prajeste in baie de ulei. Separat, se taie cubulete cascavalul, se pune intr-un castron si se lasa la topit, in microunde. Se rastoarna apoi pe o folie alimentara si se intinde cu sucitorul, ca pe o foaie de placinta. Deasupra se pune ceapa verde calita in putin unt, cu spanac, felii de ardei, sare si piper. Se intinde compozitia uniform, pe toata suprafata cascavalului, se ruleaza, se strange folia la capete si se introduce in frigider. Se pregateste sosul, apoi. Hreanul se rade, apoi se pune in blender impreuna cu uleiul de masline, cu branza feta si smantana lichida. Se orneaza un platou cu salata, se adauga restul de ardei, ceapa verde, sare, ulei de masline si otet balsamic. Se asaza ruloul de pui, taiat felii, sos deasupra si cascavalul taiat pe oblic.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Saratele Chiftele Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii