Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou batut in care se toarna put
Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou batut in care se toarna putin ulei, apoi se dau prin pesmet si se prajesc in unt fierbinte, pe foc mic. Se pot prepara snitelele si fara sa mai fie date prin ou. Se frig feliile de snitel in unt si se scot pe o farfurie apoi.
Se servesc cu garnitura de legume sau paste.
Alte retete:
Placinta de dovleac Cartofi la cuptor Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii