Salata de boeuf este un aperitiv care se face foarte des de sarbatori. Pentru a pregati salata de boeuf aveti nevoie de legume fierte, carne, muraturi si maioneza. Puteti folosi ingredientele de la supa de carne
Carnea,muraturile si legumele fierte se taie cubulete. Se pun intr-un castron si se asezoneaza cu sare si piper. Jumatate din cantitatea de maioneza o punem in castron si o amestecam cu ingredientele pana se omogenizeaza compozitia, cealalta o pastram pentru ornare. Punem salata in castron sau pe platou, o ornam cu maioneza si muraturi, sau morcovi fierti. Ar fi frumos sa tinem cont de perioada in care facem salata si decorul sa pastreze tonul sarbatorilor. Astfel, pentru sarbatorile de Pasti putem decora cu puisori, cocosi, iepurasi sau floricele, iar pentru Craciun cu oameni de zapada, fulgi de zapada, brazi cu globuri, reni, ingerasi sau orice va este la indemana.Pofta buna!
O lasam cateva ore la rece pentru a fi mai buna.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii