Salata boeuf este un aperitiv clasic la noi ce se prepara cu precadere de sarbatori fie Paste sau Craciun.
-se fierb : carnea, morcovii si cartofii
-se taie carnea, cartofii, morcovii, castravetii cubulete mici
-se face o maioneza dintr-un ou crud si unul fiert(doar galbenusurile), o lingurita mustar si ulei
-se amesteca toate ingredientele, se adauga trei sferturi din cantitatea de maioneza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se decoreaza cu restul de maioneza, ardei si masline
Philips Multicooker are functia de preparare a iaurtului si de mentinere a mancarii calde de pana la 24h
cu paine prajita
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii