Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui este un aperitiv delicios cu carne, un aperitiv ce-si merita locul pe masa de sarbatoare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Rulouri din piept de pui

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 100 gr kaiser
  • 200 gr tagliatelle
  • 150 gr smantana
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper negru macinat
  • 150 ml vin alb sec
  • 4 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul pentru a se subtia.Se presara cu sare si piper .

Dovlecelul se spala,se curata de coaja si se taie in felii cat mai subtiri in lungime. Kaiserul se taie cubulete.Se intind feliile de dovlecel de-a lungul bucatii de piept de pui ,se presara kaiserul deasupra si se ruleaza.

Se prinde in scobitori si se leaga rulourile ,se pun intr-un vas termorezistent si se stropesc cu uleiul.Se dau la cuptor.Se lasa 10 -15 minute,apoi se toarna peste ele vinul caldut ,100 ml apa si foaia de dafin. Se lasa pana seaca tot lichidul si carnea se aureste frumos.

Se scot rulourile si se pastreaza calde. Se scurge zeama intr-o tigaie ,se adauga smantana ,sare si piper si se lasa sa dea 2-3 clocote. Se opreste focul ,se pune galbenusul ,amestecand energic.


Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea si prajirea.


Se servesc rulourile calde cu sos si tagliatelle fierte conform instructiunilor de pe punga

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
4
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
5
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia