Rulourile de pui cu prune sunt delicioase. Mai contin cascaval, vin rosu, bulion, scortisoara, faina si condimente.
Se bat feliile de carne, se presara cu sare si piper, apoi se pune pe fiecare felie de carne cate una de cascaval si jumatate de pruna. Se ruleaza pachetelele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se pune tava in cuptor si se lasa pana se face carnea. Separat, se rumeneste putina faina, se stinge cu bulion si vin. Se adauga prunele ramase, maruntite, dupa cateva clocote, zeama de lamaie si scortisoara.
Se serveste sosul alaturi de rulourile de carne.
Alte aperitive
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii