Rulouri cu carne

Rulourile cu carne sunt niste aperitive cu carne delicioase si usor de pregatit. Aceste rulouri sunt potrivite pentru sarbatori.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Rulouri cu carne

Ingrediente

  • 500 g pulpa de vitel
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 50 g masline fara samburi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 100 g unt
  • 150 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si tendoane, se spala, se scurge bine de apa si se taie in 4 felii. Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele pana cand acestea se intind si se subtiaza, ajungand la o grosime de circa 5-7 mm. se condimenteaza cu sare si piper si se pun pentru 30 minute la frigider. Se fierbe un ou tare, se sfarama cu furculita si se amesteca bine cu cascavalul dat pe razatoarea mare, un ou crud, smantana, usturoiul pisat, maslinele si patrunjelul tocate cat mai marunt. Se pun cate 2 linguri din aceasta pasta pe fiecare „foaie” de carne dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori. Se da fiecare rulou prin faina, apoi prin ou batut, iar apoi prin pesmet. Se prajesc rulourile in ulei amestecat cu unt, dupa care, cand acestea sunt frumos rumenite pe toate partile, se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde cu o garnitura la alegere.


Rulourile cu carne se servesc pe platourile cu aperitive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Reteta de mucenici moldovenesti
1
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
3
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
4
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
5
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia