Rulouri cu carne

Rulourile cu carne sunt niste aperitive cu carne delicioase si usor de pregatit. Aceste rulouri sunt potrivite pentru sarbatori.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Rulouri cu carne

Ingrediente

  • 500 g pulpa de vitel
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 50 g masline fara samburi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 100 g unt
  • 150 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si tendoane, se spala, se scurge bine de apa si se taie in 4 felii. Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele pana cand acestea se intind si se subtiaza, ajungand la o grosime de circa 5-7 mm. se condimenteaza cu sare si piper si se pun pentru 30 minute la frigider. Se fierbe un ou tare, se sfarama cu furculita si se amesteca bine cu cascavalul dat pe razatoarea mare, un ou crud, smantana, usturoiul pisat, maslinele si patrunjelul tocate cat mai marunt. Se pun cate 2 linguri din aceasta pasta pe fiecare „foaie” de carne dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori. Se da fiecare rulou prin faina, apoi prin ou batut, iar apoi prin pesmet. Se prajesc rulourile in ulei amestecat cu unt, dupa care, cand acestea sunt frumos rumenite pe toate partile, se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde cu o garnitura la alegere.


Rulourile cu carne se servesc pe platourile cu aperitive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
1
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Coronita aperitiv cu carne si legume
2
Aperitive cu carne

Coronita aperitiv cu carne si legume

Coronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....

Coronita aperitiv cu carne si legume
Ciorba cu coasta afumata
3
Borsuri

Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)

Ciorba cu coasta afumata
Rosii cherry la borcan
4
Conserve de iarna

Rosii cherry la borcan

Pentru ca in mica gradina pe care o avem, sunt multe astfel de rosii, mi-am dorit ca sa le pot folosi si iarna asa ca le-am...

Rosii cherry la borcan
Nectar de caise
5
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Parteneri
Clatite din aluat de negresa
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia