Rulada Welsh

Se spala bucata de came, se scoate mijlocul, iar marginile se cresteaza pe lungime, ca sa se obtina un dreptunghi din carne, avand aproximativ aceeasi

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g carne macra de vita
  • 150 g bacon afumat
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 200 g ciuperci
  • 3 linguri de smantana
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala bucata de came, se scoate mijlocul, iar marginile se cresteaza pe lungime, ca sa se obtina un dreptunghi din carne, avand aproximativ aceeasi grosime. Se bate cu un ciocan din lemn si se presara un praf de piper. Pentru umplutura se curata legumele, ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoare.. Se calesc legumele taiate marunt in putin ulei incins, se adauga ciupercile maruntite si se lasa cateva minute, sa se inmoaie. Se adauga sare, boia iute si pipei:

Se taie bucata de carne ramasa in cubulete si se da prin masina de tocat, iar baconul se taie in fasiute. Se amesteca ciupercile si legumele prajite cu carnea tocata si baconul. Se adauga smantana si putin patrunjel verde tocat marunt. Se pune acest amestec peste foaia de carne, se ruleaza si se leaga cu o ata. Se unge o tava cu ulei, se asaza rulada si se introduce la cuptor pentru o ora si 15 minute. Cand rulada este patrunsa, se indeparteaza ata, se taie rulada in felii si se asaza pe un platou.
Se serveste cu cartofi natur si se presara patrunjel verde deasupra.

Alte retete aperitive recomandate

Rulada de spanac

Chiftelute

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia