Am dezosat cam asa: - am intors puiul pe spate si am inceput de la piept, apoi am continuat taind pe linga os, - m-am dus si pe o parte si pe cealalta
Am dezosat cam asa:
- am intors puiul pe spate si am inceput de la piept, apoi am continuat taind pe linga os,
- m-am dus si pe o parte si pe cealalta la fel apoi am scos scheletul,
- am trecut la pulpe, am crestat pe lungime si am scos osul,
- la aripi am lasat numai copanelele(deci partea cu carne)si tot asa am scos osul, astfel mi-a ramas o bucata intreaga de carne.
Am oprit cateva bucatele din piept.
Am taiat vreo 2 si pt a acoperi pielea golasa de pe spinare.
Am batut putin cu ciocanul de snitele am condimentat.
Am facut o omleta din 3 oua.
Am pus un rand de cascaval, apoi omleta, bucatelele de piept oprite (batute ca pt snitel), iar un rand de cascaval.
Am rulat si am prins in scobitori pentru a nu se desface.
Am pus in tava cu 2 linguri de ulei si 2 pahare de apa.
Am acoperit cu aluminiu si am dat la cuptor la 180 grade cam o ora jumate
apoi am dat tavita jos si am lasat la rumenit (se intoarce si pe partea unde nu este rumenita).
Am deschis cuptorul si am uns cu sosul din tava (de citeva ori).
Pofta buna!
Reteta Rulada pui intreg a fost propusa de DOITILI pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada de pui gasiti aici:
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser,
Rulada de pui cu ciuperci si masline,
Rulada de pui
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Comentarii