Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea exterioara nu se bate, caci pielea tre
Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea exterioara nu se bate, caci pielea trebuie sa fie intreaga pentru a inveli rulada.
Omleta am facut dintr-un albus si 2 galbenusuri, pentru ca un albus l-am folosit la ungerea pieptului tabacit de pui. Se taie felii un fir de cabanos si se rastoarna peste ouale batute bine.
Dupa care se rastoarna in tigaia incinsa bine in care am pus putin ulei. Se coace pe ambele parti. Rasturnam omleta pe o farfurie si o lasam putin sa se raceasca.
Albusul lasat deoparte l-am batut si l-am rasturnat peste pieptul de pui,am intins bine albusul peste pieptul de pui (pentru a face priza cu omleta), dupa care am pus omleta, felii de castraveti si gogosari in otet.
Pieptul de pui umplut se ruleaza strans. Am incercat sa acopar carnea cu pielea din dotare, apoi am legat bine rulada cu ata, dupa care am asezat-o intr-o tava in care am pus cam 50 ml ulei.
Am introdus tava in cuptorul incins bine.
Cand este rumenit se incearca cu un bat de chibrit (nu cu scobitoarea), mai ales in zona unde este pielea.
Pofta buna!
Reteta Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi a fost propusa de julix_2007 pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser,
Rulada de pui cu ciuperci si masline,
Rulada de pui
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Comentarii