Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la fiert pe foc mic, pana
Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la fiert pe foc mic, pana scade sosul format, complet. Se lasa apoi la rumenit si se da prin masina de tocat, adaugand apoi treptat restul de unt. Pasta obtinuta se da prin sita, se sareaza, pipereaza si se aranjeaza pe o farfurie si se garniseste cu jumatati de masline.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Chiftele
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii