Se fierbe bine carnea, apoi se trece prin masine de tocat de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, mustarul, sarea si piperul dupa gust.
Se fierbe bine carnea, apoi se trece prin masine de tocat de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, mustarul, sarea si piperul dupa gust.
Pasta obtinuta se asaza pe un platou si se orneaza cu feliute de oua, ridichi sau gogosari.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Piftie de curcan
Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii