Am adus si o reteta pregatita acum de sarbatori. Anul asta mi-am dorit sa pregatesc cat mai multe aperitive in casa si sa cumpar mai putine preparate si uite asa a aparut pe masa noastra acest minunat muschiulet. Sper sa va placa si poate il pregatiti si voi!
Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie. Curatam usturoiul si il zrobim. Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul. Le frecam bine pana obtinem o pasta. Cu acest amestec ungem tot muschiul, pe toate partile. Asezam fasiile de bacon una langa alta, iar peste, mai pe mijloc, asezam muschiul. Cu lateralele de bacon imbracam carnea, sa fie cat mai bine stranse. Luam o bucata hartie de copt, asezam cu grija muschiul si il impachetam cat mai strans. Il asezam intr-o tava, punem o cana si jumatate de apa. Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 70-80 de minute. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati, pentru ca scade si este nevoie de aburi pentru a se pregati carnea. Cand este gata, inchidem aragazul si il lasam sa mai stea cel putin o ora invelit in hartie. Dupa acest timp il dezvelim, feliem si servim. Sa aveti pofta!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeSalutare, salutare dragi Bucătărași! Sper că vă mai aduceți aminte de mine? :) Mno, a cam trecut ceva timp de...
Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur
Comentarii