Usturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva ori apoi se condimenteaza cu sare, p
Usturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva ori apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si ienibahar. Se adauga bicarbonatul si vreo 5-6 linguri de apa rece. Dupa ce se amesteca zeama de usturoi si se framanta totul, se lasa la rece pana a doua zi. Se trece carnea de mititei prin masina de tocat carne, la care s-a adaugat in prealabil palnia de facut carnati. Dupa ce iese, carnea se rupe in bucati lungi de 6-7 cm. Mititeii se ung cu ulei si se pun la fript pe gratar. Se stropesc cu zeama de carne si nu se frig foarte tare.
Se servesc fierbinti cu mustar.
Alte retete:
Chiftele
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii