Un aperitiv delicios si de mare efect!!
Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca. 0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei, apoi se curata de pielita si cotoare, se taie fasii.
Pe fiecare bucata de piept, se asaza cate o feliuta de cascaval, deasupra lui se asaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar, apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori. Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde. Pofta buna!
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii