Un aperitiv delicios si de mare efect!!
Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca. 0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei, apoi se curata de pielita si cotoare, se taie fasii.
Pe fiecare bucata de piept, se asaza cate o feliuta de cascaval, deasupra lui se asaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar, apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori. Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii