Mini-snitelele in crusta de verdeata sunt un aperitiv cu carne foarte usor de preparat. Aveti nevoie de piept de curcan, morcovi, telina, ardei, ulei si verdeata.
Mini-snitelele in crusta de verdeata sunt un aperitiv cu carne foarte usor de preparat. Legumele se curata sis e taie bucati. Se pun deoparet cateva frunzulite de fenicul. Se oparesc in apa cu sare 2-3 minute, legumele, apoi se trec prin apa rece, se scurg si se pun deoparte. Se incinge cuptorul la 180 grade, se sterge carnea, se sareaza si se pipereaza. Se incing 2 linguri ulei intr-o tigaie, se prajeste carnea pe fiecare parte cca 1 minut, apoi se asaza intr-o forma. Se decojesc feliile de paine si se faramiteaza. Se amesteca impreuna cu frunzulitele de cimbru, galbenusuri si unt moale. Se sareaza, se pipereaza si se repartizeaza compozitia pe feliile de carne. Se coc la cuptor 10 minute. separat, intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei si se calesc legumele. Se toarna vinul, se sareaza si se pipereaza.
Snitelele gratinate se servesc cu legume si se presara cu frunze de fenicul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii