Se fierbe pieptul de pui si ficatul de pui cu boabe de piper, sare si foi de dafin. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de
Se fierbe pieptul de pui si ficatul de pui cu boabe de piper, sare si foi de dafin. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat.
Se spala matul pentru leberbus si se tine in apa calda cu otet. Pieptul de pui si ficatul fiert si dat prin masina de tocat se amesteca cu 50 gr unt, sare si piper dupa gust. Se umple cu aceasta compozitie matul de leberbus. Leberbusul umplut se pune din nou la fiert in apa in care a fiert pieptul de pui si ficatul, cu boabe de piper si foi de dafin, cam 15 minute. Apoi se pune la vant, presat intre doua greutati, se tine afara in frig si vant cam 3 zile, apoi se tine la afumat 2-3 zile pana capata culoare cafenie-maronie specifice produselor afumate. Daca nu aveti unde sa-l afumati, nu-i problema, este foarte bun si neafumat!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii