Crochetele din creier sunt foarte gustoase. Pentru a prepara acest aperitiv aveti nevoie de creier, faina, lapte si cascaval.
Crochetele din creier sunt foarte gustoase. Pentru a prepara acest aperitiv se curata creierul de pielite si se fierbe timp de cinci minute, apoi se face pasta sau se taie cubulete. Se pune untul la topit, apoi faina; adaugam laptele si lasam sa fiarba pana se obtine un sos consistent - mai gros. Se raceste, dupa care se adauga creierul, sare, un ou, piperul, cascavalul ras si verdeata. Se dau forme de crochete, se dau prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins.
Crochetele din creier se servesc la gustare cu feliute de lamaie. sunt foarte gustoase.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii