Cornuletele cu carne sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Faina se amesteca cu drojdia uscata. Se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele.
Cornuletele cu carne sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Faina se amesteca cu drojdia uscata (cea proaspata se amesteca intai cu putin lapte si faina). Se adauga margarina, apoi smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si se lasa la dospit cca. 1 ora. Carnea se amesteca cu ceapa calita. Se adauga ouale, sarea, piperul si patrunjelul. Aluatul se intinde in foi de o jumatate de cm. Cu ajutorul unui castron mare se taie cercuri, care la randul lor se taie in 8 bucati. Se adauga umplutura in fiecare triunghi si se ruleaza spre varf. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Cornuletele se ung cu oul amestecat cu putina apa. Se coc la foc potrivit 30-45 de minute.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii