Ideala pentru aperitive si nu numai!
Pentru clatite, se amesteca ingredientele de clatite 400 ml lapte, un ou mare, 250 gr de faina, sare, piper, condimente pentru pui si se coc. E important sa le coaceti la foc mic, astfel incat sa fie coapte bine Se incinge ulei, se adauga ceapa, pieptul de pui tocat si se caleste. Se adauga si ardeiul macinat, se adauga putina apa si se fierbe. Se lasa la racit. Se adauga crema de branza in compozitia rece, dupa care se umple clatitele. Se asaza in vasul yena, se bate oul cu smantana si se adauga peste clatite in cuptor. Se gratineaza 15 minute, inainte cu 5 minute, se rade cascavalul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de file de peste alb la cuptor in felii de costita afumata (fie ca folosim scorpie de mare, cod sau merluciu) este o...
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata (Reteta Video)Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii