Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Separat, se rade pa
Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Separat, se rade pastarnacul si se amesteca cu ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit si laptele. Se lasa la fiert, pe foc mic, aoi, dupa 15 minute, se adauga nucile, caisele, stafidele si pesmetul. Se formeaza 8 clatite de 2 cm grosime, care se prajesc in putin unt topit, pana se rumenes.
Se servesc cu sosul de branza deasupra.
Alte aperitive:
Chiftele Ciuperci la cuptor Oua umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii