Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se p
Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se pun apoi la prajit. Pentru sos, se pune uleiul la incins si se adauga ceapa feliata, faina, apoi bulionul si se stinge cu otet. Se mai adauga foile de dafin, boabele de piper, cimbrul, sare dupa gust si se lasa la fiert 20-30 de minute, dupa care se strecoara. Se introduc chiftelele in sosul strecurat si se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.
Se servesc cu piure de cartofi.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Curcan umplut Rulada de porc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii