Se introduc toate ingredientele in robotul de bucatarie si se mixeaza. Se lasa 15 minute la frigider apoi se formeaza chiftelute care se tavalesc p
Se introduc toate ingredientele in robotul
de bucatarie si se mixeaza. Se lasa 15
minute la frigider apoi se formeaza
chiftelute care se tavalesc prin faina si
se prajesc in ulei incins.
Se servesc ca aperitiv sau cu garnitura
de ciuperci sau orice fel de garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaEste o friptura foarte frageda, gustoasa si imi place sa o pregatesc de sarbatori sau cu alte ocazii.
Friptura din pulpa de porc la cuptorReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii