Se pune soia la fiert cu vegeta. Dupa ce a fiert se lasa la scurs si se macina. Pieptul de pui se curata de piele si se da prin masina de tocat carne
Se pune soia la fiert cu vegeta. Dupa ce a fiert se lasa la scurs si se macina. Pieptul de pui se curata de piele si se da prin masina de tocat carne. Paine fara coaja se inmoaie putin in apa si se da si ea prin masina de tocat. Se amesteca toate, se adauga ouale, usturoiul pisat, vegeta, sare, piper si patrunjel tocat. Se formeaza bilute, se pun intr-o tava pe hartie de copt si se dau la cuptor pentru cca 1 ora.
Se poate servi cu sos de rosii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de file de peste alb la cuptor in felii de costita afumata (fie ca folosim scorpie de mare, cod sau merluciu) este o...
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata (Reteta Video)Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii