Iti prezentam o reteta delicioasa de chiftele cu crema de branza Ceva Fin, perfecte ca aperitive pentru ocazii festive sau cand iti e pofta de ceva special.
Iti prezentam o reteta delicioasa de chiftele cu crema de branza Ceva Fin, perfecte ca aperitive pentru ocazii festive sau cand iti e pofta de ceva special.
Carnea tocata se amesteca cu cele doua oua, ghimbirul ras, patrunjelul taiat marunt, si usturoiul si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Din compozitia rezultata se formeaza chiftelute mici care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pun la prajit fara ulei, in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 10-15 minute. Pentru a se coace uniform, chiftelutele trebuiesc intoarse din cand in cand.
Cand sunt gata infingem in fiecare chifteluta cate o scobitoare pe care punem apoi o felie de castravete proaspat, si o bucatica de crema de branza cu smantana - Ceva fin de la Delaco.
Ornam la final cu rosie proaspata.
Servim chiftelutele cu Ceva Fin si palarie ca si aperitive.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii