Chiftelele cu sos de rosii sunt foarte gustoase si usor de preparat. Gasiti pe culinar.ro, alaturi de retete cu chiftele, aceasta reteta culinara.
Chiftelele cu sos de rosii sau chiftelutele marinate sunt o mancare simpla si gustoasa. Se prajeste ceapa verde tocata, apoi se amesteca cu cartofii fierti si zdrobiti in bucati mari, varza maruntita si fiarta si jumatate de legatura de coriandru. Se asezoneaza bine si se modeleaza sub forma de 4 chiftele. Se amesteca cealalta jumatate de legatura de coriandru tocat si cealalta jumatate de legatura de ceapa verde, 2 rosii taiate cubulete, ulei de masline si 1 lingura de otet din vin rosu. Se prajesc in putin unt chiftelele pe fiecare parte, pana devin crocante.
Chiftelele cu sos de rosii se serevsc cu cate un ou ochi si sos de rosii deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii