Se caleste in 200 ml ulei ceapa tocata cubulete, cu ciupercile taiate bucatele mici, sunca si cu o parte din verdeata. Se freaca galbenusurile, se ada
Se caleste in 200 ml ulei ceapa tocata cubulete, cu ciupercile taiate bucatele mici, sunca si cu o parte din verdeata. Se freaca galbenusurile, se adauga compozitia anterioara racita (cu tot uleiul), se condimenteaza si se adauga 5 linguri de faina si restul de verdeata. Se bat bine albusurile si se adauga peste compozitie, amestecind usor. Se coace in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Se serveste ca gustare sau ca aperitiv la masa.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legume
Comentarii