Aceasta reteta de briose este foarte simpla si rezultatul este delicios. Pentru aceasta reteta de prajituri trebuie sa folositi 200 g legume de sezon, kaiser si cascaval.
Aceasta reteta de briose rapide cu aroma de toamna este foarte simpla si rezultatul este delicios. Albusurile le-am batut spuma, iar galbenusurile le-am frecat cu ulei, apoi am combinat usor cele 2 compozitii cu o spatula, apoi am cernut faina cu praful de copt si le-am incorporat si apoi restul de ingredente: kaiser-ul taiat cubulete, cascavalul ras si salata de cruditati.
Tava de briose am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina.
Compozitia se pune cu lingura in forme, au iesit fix 12 bucati, eu le-am decorat cu miez de floarea-soarelui.
Briosele rapide cu aroma de toamna sunt gustoase si hranitoare, iar daca ai si o salata de toamna nu mai ai nici o scuza sa nu le faci intr-o zi mohorata de toamna. Merg de minune cu un pahar de must.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii